Alban Gashi në fanellë të klubit Besa për kampionatin 2018/2019

Klubi Besa është duke punuar rregullisht në projektin e ri për kampionatin 2018/2019 i cili është shumë ambicioz ku shihet edhe me transferimet me të reja që i kemi bërë. Këtë projekt e ka mbështetur edhe Alban Gashi ish lojtarë tek klubi FC Peja në sezonen e kaluar i cili në këtë kampionat është në shërbim të klubit Besa. Ne besojmë që ky transferim është shumë i qëlluar dhe shpresojmë shumë në arritjen e qellimeve të përbashkëta. Klubi dhe lojtari kanë nenshkruar një kontratë profesionale e vlefshme për kampionatin 2018/19 e me mundësi vazhdimi edhe me shumë.

Mirë se vjen Alban Gashi

Leave a Reply