Besa shkëput kontraten me Besfort Musaj

Klubi Besa është në përgaditje të ekipit dhe në këtë kohë ka shumë lëvizje në seleksionimin e lojtarëve që do të jenë pjesë e Besës edhe në sezonën pranverore.

Për arsye që Besa ka nënshkruar kontratë me disa lojtarë që besojmë që do të jenë ndihmesë e madhe në realizimin e synimit tonë për këtë vit, Besa ka shkëputur bashkpunimin me Besfort Musaj.

Përkundër kësaj, Besa e falenderon Besfort Musaj për kontributin e dhënë ndër vite dhe i deshiron suksese në karrieren e tij. Vlen të cekët që marrveshja për shkëputjen e kontratës është bërë me pëlqimin e të dy palëve dhe tani Besfort Musaj është lojtarë i lirë.

#
Name
Besfort Musaj
Nationality
kos Kosovo
Position
Player
Height
1.83 cm
Weight
80 kg
Leagues
Super Liga e Kosovës
Seasons
2014/2015, 2016/2017, 2017/2018
Birthday
July 8, 1989
Age
30

Leave a Reply