Besa shkëput kontraten me lojtarin Elton Maxharraj

Elton Maxharraj i është bashkuar Besës në afatin e Janarit në këtë vit me qëllim të përfocimit të ekipit dhe me shpresën e kontributit pozitiv nga lojtari për të arritur synimet tona në këtë sezon.

Besa ka shkëputur kontraten me lojtarin e lartpërmendur për arsye të njohura si për lojtarin ashtu edhe për klubin Besa. Klubi Besa e falenderon Eltonin për punën dhe kontributin e tij gjatë këtyre muajve dhe i dëshiron suksese në karieren e tij si sportist.

#
Name
Elton Maxharraj
Nationality
kos Kosovo
Position
Player
Height
194 cm
Weight
92 kg
Leagues
Super Liga e Kosovës
Seasons
2017/2018
Birthday
May 13, 1994
Age
26

Leave a Reply