Klubi shkëputë kontraten me kapitenin Vahid Krasniqi

Pas humbjes në finale të kupës së Kosovës, kryesia e klubit ka reaguar menjëherë duke bërë ndryshimet e para në klub e që është shkëputja e kontratës me kapitenin e skuadrës Vahid Krasniqi.

Në mënyrë që t’i arrijmë synimet tona kryesia e ka pa të arsyeshme në ndryshimin e listës së lojtarëve që në këtë rast është Vahid Krasniqi i cili nga sot nuk është pjesë e FC Besa, vendim i cili është miratuar nga të dyja palët si nga ana e lojtarit në fjale ashtu edhe nga klubi FC Besa. Falenderojmë Vahid Krasniqin për kontributin e dhënë ndër vite dhe i deshirojmë sukese në sfidat e radhës.

#
Name
Vahid Krasniqi
Nationality
kos Kosovo
Position
Player
Height
177 cm
Weight
78 kg
Leagues
Super Liga e Kosovës
Seasons
2014/2015, 2015/2016, 2016/2017, 2017/2018
Birthday
February 26, 1989
Age
31

Leave a Reply