Lajme

Lajme

Rikthehet Artidon Kelmendi

Pas një kohe të gjatë pushimi fal një lendimi, njëri ndër kontribuesit e mëdhenjë në themelimin e klubit Besa dhe kontribues i jashtëzakonshëm si...