Kontakto

Kontakt Forma

Keni pyetje? Na dergoni nje mesazh!

Ne jemi këtu për të ju ndihmuar juve. Na shkruani me idejat e juaja, pyetjet apo edhe komente, ose nese jeni duke pasur probleme teknike me uebsajtin tonë. Ju lutëm përdoreni formen më posht dhe ne do të bëjmë të pamunduren që sa më shpejt të ju përgjigjemi kërkeses tuaj.

Keni probleme me sherbimet tona?

Nese keni ndonje pyetje rreth sherbimeve të FCbesa.com, ju lutem na telefononi në +386 (0) 49 366 300 nga 8.30 në mengjes deri në 5 në mbrëmje.

Qdo dite: 9:00ne mengjes deri 5:00 ne mbremje