Rikthehet Taulant Rusinovci

“Po rikthehem aty ku fillova hapat e parë të futsallit dhe arsyeja e fuqishme që më bindi të kthehem tek klubi i zemres është momenti jetik i këtij klubi dhe deshira për ta ndihmu klubin Besa dhe kryetarin e klubit Adnan Hyseni në sezonën e dytë të kampionatit 18/2019.” Taulant Rusinovci

Taulanti njëherit ka qenë pjesë e klubit FC Peja në sezonën e parë dhe në të njejtën kohë ka qenë pjesë e Reprezentacionit të Kosovës në Futsal në parakualifikimet për Kampionatin Botërorë në Bjellorusi. Klubi e falenderon për deshirën dhe vullnetin e tij për tu rikthyer dhe për ta ndihmu klubin në këto momente që klubi ka nevojë për secilin.

Leave a Reply