SPONZOR I ARTË: NEXT SH.P.K.

Sot kemi finalizuar marreveshjen me kompaninë NEXT SH.P.K.

Klubi Besa, kryetari i klubit Adnan Hyseni përkundër shëndetit jo të mir ai po vazhdon që mos ta lë vetë klubin e që sot edhe ka arritë që ta finalizojë marrëveshjen 1 vjeqare me Kompaninë NEXT SH.P.K. e cila marrveshje ka marrë edhe miratimin e ministrisë së kulturës rinis dhe sportit falë mundesisë së ligjit për sponzorizim.

Me ligjin e sponzorizimit me të cilin kompanitë lirohen deri në 30% të tatimit, kemi arritur në bashkpunim me kompaninë e mirnjohur Next Sh.p.k në marrëveshje të sponzorizimit për një kampionat.

Nje falenderim për kompanin duke ftu edhe kompani tjera në Pejë që ta shfrytëzojnë mundësinë e ligjit për sponzorizim dhe ta mbështesin klubin Besa në futsal.