Te pameshirshëm edhe në këtë ndeshje, fitore bindëse e Besës ndaj Junikut

Një ndeshje e mrekullueshme dhe me rezultate shumë pozitive përfundoj edhe xhiroja e VI e Supërligës së Kosovës në futsal.

Pothuajse të gjithë lojtarët që ishin të ftuar në këtë ndeshje ishin në listen e golashënuesve për Besën. Ndër më të dalluarit ishin Melos Kelmendi dhe Drilon Paqarizi të cilët shënuan nga tre gola secili, të përcjellur nga Ron Radoniqi, Shkodran Loshaj dhe Taulant Rusinovci ku shënuan nga dy gola secili dhe Mërgim Dërvishaj i cili shënoj një gol. Vlen të cekët që Besa ka dominuar tërësisht ndeshjen duke i pamundësuar Junikut të tregojnë rezultate, ku shihet edhe rezultati i tyre me të cilin ishin të fuqishëm të shenojnë vetëm një gol nga trembëdhjetë të pranuara nga lojtarët e Besës të cilët ishin të mrekullueshëm në këtë ndeshje.

FC Besa – KF Juniku / Pjesa e parë

FC Besa – KF Juniku / Pjesa e dytë

Super Liga e Kosovës 2017/2018

Karagaq Peje

(fcbesa)
FC Besa
KF Juniku
13 - 1
Final Score

Leave a Reply