ZYRTARE: 3-shja e frikshme Agushi, Petkoviq dhe Ismajli i bashkohen Besës

Se klubi jonë e ka seriozosht në arritjen e synimeve që janë fitimin e titullit Kampion dhe pjesmarrjen në Ligën e Kampionëve në vitin 2018 e tregon fuqishëm kjo goditje e madhe ku nga sot 3-shja e frikshme i janë bashkuar klubit Besa të cilët deri më tani ishin baza kryesore e Feniksit.

Me përfocimet e reja që janë Agushi, Petkoviq dhe Ismajli klubi Besa do të fuqizohet edhe më shumë ku me lojtarët që janë në dispozicion dhe me trajnerët që janë duke punuar shumë në përgaditjen e ekipit do të jemi të pamëshirshëm ndaj qdo kundërshtari në futsallin e Kosovës.

Vlen të cekët që Ferid Agushi dhe Dragan Petkoviq ishin pjesë e jona edhe në vitin 2014 ku në atë vitë ne  fituam titullin Kampion i Kosovës duke e mposhtur Liburnin në Gjakovë. Kryesia e klubit Besa falendëron kryetarin e Feniksit Faik Fazliun për bashkpunimin dhe fletëlëshimin e lojtarëve të lart cekur.

Klubi Besa i uron mirëseardhje Agushit, Petkoviqit dhe Ismaljit dhe i dëshiron shumë suksese me klubin tonë.

Leave a Reply